Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


May József és Schreighardt Ferenc emléktorna (2007)

2007.01.14

  

MAY JÓZSEF ÉS SCHREIGHARDT FERENC EMLÉKTORNÁK.

 

 

Két nagyszerű sportember emlékére, a SZÁR KSE vezetősége, idén is megrendezte a May József és a Schreighardt Ferenc emléktornákat.

 

2007.01.14.-én, a May József emléktorna keretei között, községünk U7, U9 és U11 korosztálya mérhette össze erejét a meghívott vendégcsapatokkal, melyek a FELCSÚT, az OROSZLÁNY, és a GYÚRÓ voltak.

 

Az U7 és az U9 korosztály mérkőzései 10 óra 30 perckor kezdődtek, és a 13 óra 50 perckor megtartott eredményhirdetéssel fejeződött be. Jó volt látni, hogy szép számú nézőközönség gyűlt össze, és lelkesen buzdították a gyerekeket, mely láthatóan serkentőleg hatott rájuk, izgalmas mérkőzéseken, sok gól született.   

 

A torna végeredménye:

 

U7 korosztály: 1. Felcsút, 2. Gyúró, 3. Oroszlány, 4. Szár.

U9 korosztály: 1. Oroszlány, 2. Szár, 3. Gyúró, 4. Felcsút.

 

Az U11 korosztály, 14 órakor kezdte meg csatározásait. Nagyobb korosztályról lévén szó, izgalmasabb, olykor küzdelmes mérkőzéseknek lehettünk tanúi. A nézőközönség szerencsére délután is kitartott, így a kisebbekhez hasonlóan, a nagyobbak mérkőzései is remek hangulatban zajlottak. Községünk csapata remekül helytállt, ugyanis 100 %-os teljesítménnyel (3 győzelem, 12-5 gólkülönbség) tornagyőztes lett, így teljesen megérdemelten vehette át az első helyért járó kupát, és aranyérmeket.

 

A torna végeredménye: 1. Szár, 2. Gyúró, 3. Felcsút, 4. Oroszlány.   

 

Egy héttel később, azaz 2007.01.21.-én, a Schreighardt Ferenc emléktornán, az U13 és az U16 korosztály versengett a kupáért, meghívott vendégeink pedig, a FELCSÚT, a GYÚRÓ és az IMI SZUSE voltak. Délelőtt a 13 éves, délután pedig a 16 éves korosztály mérte össze a tudását.  

Az U13 korosztály mérkőzései után, a Felcsút, az IMI-SZUSE és csapatunk is egyaránt 6 ponttal rendelkezett, így a gólkülönbségnek kellett döntenie, mely sajnos nem nekünk kedvezett (Felcsút 12-3, IMI-SZUSE 9-2, Szár 6-4). 

 

A torna végeredménye: 1. Felcsút, 2. IMI-SZUSE, 3. Szár, 4. Gyúró

 

Az U16 korosztály mérkőzései rendkívül színvonalasak voltak, kemény küzdelem és hajtás, néha szikrázó összecsapások jellemezték a találkozókat. Ebben a korosztályban a Környe csapata volt - Felcsút és Gyúró mellett – az ellenfelünk. A környei és a felcsúti csapat kiemelkedett a mezőnyből, ez a két csapat, el is foglalta a dobogó első és második fokát. A mieink becsülettel küzdöttek és helytálltak, a Gyúró felett aratott győzelemmel (5-0), felállhattak a képzeletbeli dobogó harmadik fokára.

 

A torna végeredménye: 1. Felcsút, 2. Környe, 3. Szár, 4. Gyúró

 

Befejezésül, szeretnénk megköszönni May Orsolyának és Schreighardt Csillának azt, hogy az édesapjukról elnevezett emléktornákon, jelenlétükkel megtisztelték a szervezőket és a résztvevő gyerekeket. Köszönet jár a tornák megrendezésében anyagi segítséget nyújtó szponzoroknak, és azoknak a szülőknek is, akik tevékeny segítsége nélkül, nem sikerülhetett volna ilyen nagyszerűen ez a két hétvége.

 

SZÁR KSE vezetősége nevében írta:           

Kovács Tibor


Kép  Kép                                                                                    

                                                                                   

 

Kép Kép                                                         

 

  

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.