Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


V. Felcsúti Mikulás Kupa (2005)

2005.12.03

  

                                              V. FELCSÚTI MIKULÁS KUPA

 

 
 

2005. 12.03.-án, immár ötödik alkalommal került megrendezésre Felcsúton, a Mikulás Kupa, melyre az U7, U9 és az U11 korosztályunk meghívást kapott. Reggel 9 órakor kezdődött a torna, melyen csapatunkon kívül, a házigazda Felcsút, Bicske és Gárdony együttesei vettek részt. Délelőtt a két kisebb korcsoport, délután pedig a nagyobbak mérték össze erejüket az ellenfelekkel. Körmérkőzéses rendszerben került lebonyolításra az esemény, melynek eredményei a következők lettek.

 

U7 : Szár-Gárdony= 3:0, Szár-Bicske= 1:1, Szár-Felcsút= 4:3,

Szár-Gárdony= 5:1

U9:   Szár-Gárdony= 8:0, Szár-Bicske= 0:3, Szár-Felcsút= 1:3

U11: Szár-Gárdony= 1:3, Szár-Bicske= 1:3, Szár-Felcsút= 2:1

 

Legkisebbjeink végig magabiztosan játszottak. A középső korosztály a bemutatkozó győzelem után lelkiismeretesen küzdött, míg a legnagyobbaknál igazán szép és színvonalas meccseket láthattunk. Az U11 korcsoportban a gárdonyi fociiskola szerepelt, ők kiemelkedtek a mezőnyből, bár szeretném megjegyezni, hogy egyedüli csapatként, több mint 10 percig vezettünk ellenük, de az erőfölény végül győzött. 

 

Összesítésben: a legkisebbek megnyerték a tornát, az U9 és az U11 pedig az örömteli 3. helyen végzett. A kicsik egy nagy mikulással lettek gazdagabbak, másik két csapatunk pedig a harmadik helyért járó kupával és egy-egy éremmel gyarapíthatta kollekcióját. Az U9 korosztályban Nagy Károly elhozta a „legjobb mezőnyjátékos” címet, míg az U11 csapatból Kilencz Martin kapta a „legjobb kapus” elismerést.

 

Résztvevő csapataink névsora:

 

U7: Kihári Balázs, Stock Szabolcs, Farkas Ferenc, Tóth László, Mészáros Martin, Nagy Tamás, Forgács László.

U9: Patkó Péter, Iváncsik Viktor, Nagy Jakab, Nagy Károly, Kihári Bence, Tóvári Márk, Frank Viktor.

U11: Kilencz Martin, Schnabl Péter, Fenyvesi Viktor, Szabó Barnabás, Sátori Márió, Kovács Balázs, Laub Bálint, Pechinger Tamás, Grósz Erik.

 
SZÉP VOLT FIÚK!
 
 
Kovács Tibor
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.