Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ARANYESŐŐŐŐŐŐ

2012.06.18

2012. június 17-én, mindhárom csapatunk (felnőtt, ifi, serdülő) játékosai átvehették a jól megérdemelt aranyérmet. Egy rövid, számokban gazdag értékelő csapatainkról:

FELNŐTT csapatunk

- 8 pont előnnyel végzett az élen Felcsút csapata előtt.

- A lejátszott 30 mérkőzésből 27-et megnyertünk, és csak egyszer hagytuk el vesztesen a pályát (Sárszentmihály ellen, hazai pályán). Lassan majd egy éve, 2011. szeptember 25. óta veretlen a csapat!

- Gólkülönbségünk fantasztikus: 109 rúgott gól, és csak 17 kapott!

- A góllövő listán Haász Janesz a maga 26 góljával második lett (csupán 1 góllal lemaradva a gólkirálytól), Zágoni Robi 22 góllal a harmadik, míg Németh Zoli 18 góllal az ötödik helyen zárt!

 

IFJÚSÁGI csapatunk

- 20 (!!!!!!!!!) pont előnnyel végzett az élen Pusztavám csapata előtt.

- a lejátszott 28 meccsből 26 győzelem, 1 döntetlen és mindössze 1 vereség a mérlegünk.

- a Jenőn 2011. október 9-én elszenvedett vereség óta veretlen a csapat!

- gólarányban még a felnőtteket is lepipálták: 134 rúgott gól a 29 kapott ellenében!

- a góllövő listán Németh Richárd 26 góllal a negyedik, Mecséri Dávid 25 góllal a hatodik, míg Tamás Gábor 23 góllal a hetedik helyen végzett!

 

SERDÜLŐ csapatunk

- 10 pont előnnyel zártak a tabella élén, Pátka csapata előtt.

- 20 meccsből egy kivételével (Pátkán, 2011 október 9-én) csak győzelmet arattak a srácok.

- 126 rúgott gól mellett, csak 21 kapott gól azsákban!

- góljaink több mint felét (65 gól !!!!) nyári krisztián szerezte, aki toronymagasan (32 gól előnnyel) lett gólkirály! Krisztián egyébként az ifi csapatban iss rúgott 16 gólt!

 

U13-as csapatunk

- becsülettel helytállva a 8. helyen végzett egy olyan mezőnyben, ahol a 10-11 és 12 éves srácainknak rendszeresen a koroszály szerinti 13 éves fiúk ellen kellet pályára lépniük.

- az előbb említetteknek megfelelően nem meglepő, hogy a 13 rúgott gólunk mellé 88 kapott gól párosul.

- a következő idényben már összeérett csapatként (mindössze 1 "kiöregedő" játékos elvesztésével) veheti fel a versenyt ebben a korosztályban.

 

U7, U9 és U11-es csapataink

- a Bozsik-program keretében és az egyéb tornákon rendszeresen jó eredményekkel örvedeztették meg az edzőiket, szüleiket. Jó látni, hogy egy ilyen kis községnek ilyen utánpótlás bázisa van!

 

Fantasztikus idény volt, a négy, bajknoki rendszerben szereplő csapatunk által összesen 382 szári rúgott gólt láthattak a mérkőzésekre kilátogatók! Köszönjük a labdarúgóknak és edzőiknek valamint a vezetőségnek ezt a teljesítményt, valamint szurkolóinknak a csapatok melletti folyamatos kiállást és szurkolást!

 

 

 

A mappában található képek előnézete ARANYESŐŐŐŐŐŐ

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.