Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pátka Kupa (2009.12.29., U13)

2009.12.29

 

 

Az U13-as csapatunkkal, a mai napon részt vettünk a Lovasberényben megrendezésre került "Pátka Kupa" elnevezésű tornán. A sorsolást követően nyugodtan kijelenthetjük, hogy a "halálcsoportba" kerültünk, ahol is a Kápolnásnyék és a THAC (Tata) csapatai vártak ránk.

 

Első mérkőzésünket a Kápolnásnyékkel játszottuk és 4:2 arányban kikaptunk. Csoportunk másik mérkőzésén a THAC 2:0 arányban legyőzte a Kápolnásnyéket, így a döntőbe jutás érdekében, a THAC együttesét minél nagyobb arányban le kellett győznünk. A fiúk összeszedték magukat a "Nyéktől" elszenvedett vereség után, és nagyszerű játékkal 3:1 arányban legyőzték a THAC csapatát. Így "körbeverés" alakult ki, melyből - kivételesen - mi jöttünk ki jobban, és a több lőtt gólunknak köszönhetően, az első helyen végeztünk a csoportban. Ennek megfelelően a másik csoport első helyezettjével (Lovasberény) mi játszottuk a döntőt. Érzésem szerint a fiúk sajnos már a döntőbe jutással "jól laktak", így sima, 4:1 arányú vereséget szenvedtünk "Berénytől", de azt gondolom, hogy az ezüstérem is nagyon szépen csillog!

Hat gólunkból ötöt Iváncsik Viktor szerzett, Tóvári Márk pedig egy góllal vette ki a részét a csapat góljaiból. A rúgott 5 gólnak köszönhetően, Viktor a döntőig vezette a góllövő listát, és nagy esélye volt a gólkirályi cím elnyerésére. Sajnos "Tateknak" nem volt szerencséje, ugyanis a döntőben az egyik "berényi" srác 4 gólt is szerzett, így holtverseny alakult ki az élen. Egy-egy büntetőrúgás döntötte el a cím sorsát, amit Viktor kihagyott, ellenfele pedig belőtt.

 

Ennek ellenére azt mondom, ne búsulj Viktor, a mi szemünkben Te lettél a GÓLKIRÁLY!!

 
  

Kép

 

Kép

 

 

 

Kép


Gratulálok az Iváncsik Viktor, Vagyóczki Rudolf, Tóvári Márk, Nagy Jakab, Tóth Bertalan, Kihári Balázs, Orbán Dominik, Vagyóczki Viktor, Frank Viktor összeállítású csapatnak!

 

 

 

Kovács Tibor

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.