Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


U13-as csapat bicskei tornája

2009.09.21

 

 

Nagyszerű eredményekkel, megkezdte szereplését az U13-as csapatunk is, az I. fordulóban Bicskén léptünk pályára. Ellenfeleink nem változtak a tavalyi évhez képest, vagyis a Bicske, Mány és Etyek csapataival kell majd fordulóról-fordulóra megmérkőznünk.

 

Miután jelentősen megfiatalodott a csapat (több meghatározó játékos fellépett a serdülő csapatba, ezzel párhuzamosan szintén több gyermek került fel az U11-es csapatból), egy kicsit tartottam a tornától, de a fiúk hamar eloszlatták a kételyeimet.

 

Ügyes játékkal, az első mérkőzésen 1:1 félidő után 5 gólt rúgtunk a második játékrészben, és egyet sem kaptunk, vagyis 6:1 arányban győztünk Etyek csapata ellen.

 

Majd következett a Bicske elleni mérkőzés, ahol szintén vezettünk az első félidőben, de egyenlíteni tudott a hazai csapat, így 1:1 arányú döntetlennel zárult a meccs. Sajnos elfáradtunk, de majd lesz ez másképp is.

 

A teljes csapattal elégedett vagyok, azonban feltétlenül ki szeretnék emelni néhány labdarúgót. A két mérkőzésen kiemelten teljesített Frank Viktor, Iváncsik Viktor, Vagyóczki Rudolf, Tamás László, Nagy Jakab, Kihári Bence.

Ami még ennél is örvendetesebb, a 11 éves korosztályú labdarúgók is nagyszerűen helytálltak, jól lehet, életükben először fociztak nagy pályán. Elégedett voltam Kihári Balázs és Kellner Márk játékával, de ez nem azt jelenti, hogy a többiek nem játszottak jól.

 

Bízom abban, hogy ezt a kiváló eredményt meg tudjuk majd ismételni Etyeken is, és abban is, hogy a most egy kicsit halványabban teljesítő játékosaink, fel fognak zárkózni az előbb kiemelt kis labdarúgóinkhoz.

 

Remek mérkőzések voltak, büszke vagyok rátok, csak így tovább fiúk!!

 

Kovács Tibor

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.